İkizler

İkizler burcu yorum arşivi

31 May 2024 İkizler burcu yorumu

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Kendinizi sinirli ve isteksiz hissedebilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan bir kızgınlığınız yeniden ortaya çıkabilir. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca sağlığınız açısından dikkat etmeniz gereken etkiler almışsınız. Enerjiniz oldukça yüksek ancak sahip olduğunuz enerjiyi yanlış kullanabilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

Aşk:

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

İş:

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Para:

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak kararlarınızı netleştirmeden önce tüm ayrıntıları gözden geçirmelisiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı aşırı baskıcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

İkizler Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir. Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir. En iyisi sisli ortam dağılana kadar birkaç gün beklemek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

İkizler Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısını daha iyi değerlendirmeye bakın. Öğle sonrasında bazı yorucu koşullar olabilir.

İkizler Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

İkizler Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İkizler Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.