Koç

Koç burcu yorum arşivi

17 July 2021 Koç burcu yorumu

Mücadele gerektiren koşullar içinde olabilirsiniz. Ve mücadeleci tavırlarınız ile saygın çevrelerin dikkatini çekebilirsiniz.Hem fiziksel, hem de psikolojik gerilimler ile başa çıkabileceğiniz bir gün. Fakat davranışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Bazı ayrıntılar dikkatinizi çekecek ve daha önce saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarını küçümseyeceksiniz. Olaylara bakış açınızın değiştiği bir dönemdesiniz. Ancak özgürlük ile çılgınlık arasındaki ince çizgiyi ayırt etmeniz gerekiyor. Sürprizler durum değiştirici olabilir.

Koç burcunun bugün genel durumu

Yakın bir arkadaşınızın avantajlı bir teklifinden etkileneceksiniz. Dikkatlice değerlendirin fakat bunu yaparken kendinizi uzun süre feda etmeyin. Partnerinize karşı az da olsa küstah davranacaksınız; geçmişteki ilişkileri hakkında kişisel sorular soracaksınız ve bu da partnerinizi rahatsız edecek.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün yıldızlar iş konusunda olumlu olacaklar ve bu da size iş arkadaşlarınızla çalışma fırsatı ve bir terfi olasılığı getirecek. Çalışanlar bugün işyerinde yeteneklerini gösterebilecekler ve bunun ödülünü alıp tatmin de duyacaklar.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak, evle ilgilenmek iyi gelecek.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Bugünlerde aşka ilginiz artacak ve partnerinizle olmak isteyeceksiniz. Onunla geçirdiğiniz vakitte kendinizi tamamlanmış hissediyorsunuz.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Gün içinde ortak parasal konularda her zamankinden daha mantıklı ve ekonomik davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim halinde olacağınız insanlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Sinirlerinize hâkim olun ve tepkilerinizi iyi kontrol edin.