Koç

Koç burcu yorum arşivi

24 July 2021 Koç burcu yorumu

Kararsız ve sabırsız tavırlarınızla kendinizi ve çevrenizdekileri zorlamamaya özen göstermelisiniz. Duygularınıza kendinizi kaptırmayın ve karar vermek için acele etmeyin. Hissettiğiniz gerilimi spor yaparak dağıtabilirsiniz. Bu arada eğlence yerleri, hareketli ortamlar ve ilginç aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir. Ancak skandallardan uzak durun ve aklınızdan geçenleri ortaya koymadan önce bir kez daha düşünün. Özgür aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Ayrıca kendinize pek de uygun olmayan kişilere aşık olabilirsiniz. Yabancılar ve sizden başka kültüre sahip olanlardan etkilenebilirsiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Çok yükseklerde uçan bir patronunuza riskli bir yorumda bulunacaksınız. Etrafınız, sizi heyecan verici ve sıra dışı bir akşama çekmeye çalışacak karizmatik ve enerjik insanlarla çevrilecek. Ne olur ne olmaz, partnerinizi de götürün.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Tavsiyelerinizi daha da değerli hale getirecek olan netliğinize dayanarak sorunları kavrayabilecek ve kavramları iyi bir şekilde özümseyebileceksiniz. Yıldızlar ikinci dekantta doğanlara aceleci harcamalardan kaçınmalarını öneriyor. Dolandırılabilir ve borca girebilirsiniz.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Aslan burcundaki yeniay kişiliğinizi ve gücünüzü daha çok ortaya koymak isteyebileceğinizi anlatıyor. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha gayretli davranabilirsiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Geçmişte bıraktığınız biri tekrar karşınıza çıkabilir ve aklınız karışabilir. Anılarınızı tazelemelisiniz. Arzularınızın bu yönde olmadığını anlayacaksınız.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Yeniay aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Bu dönemde çocuğunuzun hayatıyla ilgili kararlar alabilirsiniz.