Koç

Koç burcu yorum arşivi

30 July 2021 Koç burcu yorumu

Bugün eviniz ile ilgilenebilirsiniz. Eşyaların yerlerini değiştirebilir ve yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Eski eşyalarınızı ayırabilir, dolaplarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Böylece kafanızın karışıklığını düzenlemeniz de mümkün. Yakınlarınız, çocuklar veya arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir ve onlar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bu durumdan rahatsız olsanız bile bu rahatsızlığınızı yakınlarınıza yansıtmasanız iyi olacak. Tartışmalardan uzak durun ve duyduğunuz haberlere tepki göstermeden önce doğruluğunu araştırın. Dedikodular ile fazla ilgilenmeyin.

Koç burcunun bugün genel durumu

Birçok problemle karşılaşacaksınız, ancak güven duyacağınız bir yardımcınız da olacak. Bir şeyler planladığı gibi yürümüyor, ancak sevgilinizden büyük bir şefkat göreceksiniz ve her olayda sorumluluğunuza ortak olacak.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size iş arkadaşlarınız ve muhalifleriniz karşısında belirgin bir avantaj sunuyor. Bu avantajın tadını çıkarın ve özellikle de organizasyon ve strateji kapasiteleriniz üzerine yoğunlaşın. İlk dekantta doğanlar iş arkadaşlarıyla iyi ilişkiler kurabilecekler ve başarılı bir strateji planını sonuca ulaştırabilecekler.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün kendinizi daha özgür ve hareketli hissedebileceğiniz olanaklar içindesiniz. Yenilikler ve yolculuklar açısından olumlu bir gündesiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kim olursa olsun sizden yaşça küçük olan hiç kimseyle bugün tartışmayın. Kavga başladığı gibi kalmayabilir sonuçları ağır olabilir, dikkat!

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Sevdiğiniz insanla davranışlarınız üzerine bazı anlaşmazlıklara hazır olmalısınız. Sinirli davranışlardan kaçınmalısınız. Aile hayatınızda maddi konularda yapmanız gerekenlerin üzerine düşebilirsiniz.28 TEMMUZ 2017 KOÇ BURCU YORUMU