Koç

Koç burcu yorum arşivi

04 August 2021 Koç burcu yorumu

Güne heyecanlı ve huzursuzluk hissi ile başlayabilirsiniz fakat gün içinde duygularınız değişecek. Dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz ve karşılaştığınız olayların değiştirici etkisi ile başa çıkabilecek gücünüz olduğunu düşüneceksiniz. Bugün eviniz ile ilgilenebilir, anneniz ile ilgili duygularınızın derinleştiğini hissedebilirsiniz. Daha doğrusu karşılaştığınız bazı olaylar çocukluk günlerinizi ve anneniz ile yaşadığınız olayları hatırlatabilir. Ayrıca çevrenizdeki anne adayları ve anne olmuş kişiler dikkatinizi çekecek ve bilinçaltınızın derinlerinde unutulmuş duygular uyanacak. Fakat gün içinde bu haliniz çabuk değişecek ve keyif aldığınız konulara yöneleceksiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Sizinle işbirliği yapan birine karşı soğuk davranacaksınız. Kaba olmamaya ve görevlerinizi özenli bir şekilde yerine getirin. Sevgilinizin hiç beklenmedik bir tavırla teste tabi tutacağı sezgilerinize güvenmeyin, tedbiri elden bırakmamaya çalışın.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Kurnazca yatırımlar yapmanın tam zamanı. Hep hayalini kurduğunuz geleceğin temellerini atmanın zamanı geldi. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların saldırganlıklarını nüfuzlu birini sinirlendirebilecekleri için biraz frenlemelerini tavsiye ediyor. Diplomatik olun!

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Gençlerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizdeki dağınıklık sizi yorabilir. Gerçekçi ve dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Ticari konularda sözleşmeler yapılabilir.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Kartınız Mesaj... Bugün sosyal ilişkilerinize dikkatle yanaşmalısınız. Tüm öfkeniz üzerinizde. İnsanları kırabilir ve fark etmeyebilirsiniz.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Hayatınızdaki hareketlenmeler önemli sorumlulukları karşınıza getirebilir. Bugün ciddi ve hayatı dikkate alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Esnek taraflarınızdan destek almaya çalışmalısınız.