Koç

Koç burcu yorum arşivi

07 September 2021 Koç burcu yorumu

Duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz ve kafanız karışabilir. İletişim ve organizasyonlarda ortaya çıkan aksaklıkları fazla büyütmeyin ve ayrıntıların dağıtıcı derinliklerine fazla dalmayın. Bugün eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilir ve onlar ile kendiniz arasında mukayese yapabilirsiniz. Veya zaman içinde ne kadar büyük bir değişim olduğunu düşünebilirsiniz. Yabancılar, farklı çevreler ve seyahatler keyfinizi yerine getiriyor. Günün ilerleyen saatlerinde sürpriz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Aniden başlayan aşk maceraları ve özgür ilişkiler size çekici gelebilir. Bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir.

Koç burcunun bugün genel durumu

Unutkanlaşacaksınız, önemli randevuları hatırlamaya ve belki de randevularınızın notunu tutmaya çalışın. İlişkinizde bir şeyler iyi gitmiyor ve bir süreliğine ayrı kalmak ve geleceğiniz için biraz özgürleşmek isteyeceksiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün elinizden kayıp gidiyormuş gibi görünen bir durumu kontrol altına almaya çalışırken duygusal ve psişik enerjinizi boşa harcamaya yatkın olacaksınız. Sakin olun. İkinci dekantta doğanlar kıskanç bir iş arkadaşıyla uğraşmak zorunda kalabilirler ancak korkmamalılar: bekledikleri terfi zaten yolda!

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çatışmalar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal konularda hassaslaşabilirsiniz. Güçlü kişilerden alacağınız destekler sizi biraz rahatlatabilir. Ani kararlar almayın.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak sözler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Dolunay, kadersel alanda beklenmedik duygusal olayları hayatınıza taşıyabilir. Projelerinizin sonuçlarını alacak, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. Ayrıca bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz.