Koç

Koç burcu yorum arşivi

21 October 2021 Koç burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız. Önce tembellik yapabilir ve keyif aldığınız işler ile ilgilenebilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmeye yönelik arzularınız artıyor. Duygu ve isteklerinizi sevdiğinize anlatabilir, girişimde bulunmak için yakınlarınızın ve dostlarınızın yardımını isteyebilirsiniz. Yakınlarınız ile haberleşebilir, saygı duyduğunuz büyüklerinizin ziyaretine gidebilirsiniz. Samimi bir ortamda isteklerinizi ortaya koymanız çok daha rahat olacak. Neşeli ve saygılı tavırlarınız ile etkileyici olacaksınız. Eski tecrübelerinizden faydalanacağınız bir dönem.

Koç burcunun bugün genel durumu

Sizden daha titiz ve dikkatli olmanız istenecek. Hata olmaması için tekrar tekrar kontol yapın. Gezegenlerin konumu, olmasını çok istediğiniz bir şeyin iptaline sebep olabilir; bunu kişisel almayın; çünkü akşam ona kavuşabilirsiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün işyerinde zorluk yaşayacaksınız. Şu anki projeleriniz yavaşlayacak ve bir acil durum planı gerekecek. Çalışanlar bugün işyerinde yeteneklerini gösterebilecekler ve bunun ödülünü alıp tatmin de duyacaklar.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Akrep’teki Ay, duygusal alanda biraz daha tedirgin olabileceğinizi anlatıyor. Bugünlerde endişeler üzerinde fazla durmamalısınız.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Başka insanlarla yaşadıklarınızı konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak size zor gelebilir. Yaşadığınız değişimlerin sizi ileri noktalara taşımasına izin verin.