Koç

Koç burcu yorum arşivi

22 October 2021 Koç burcu yorumu

Dostlarınızın sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek. Olaylara farklı açılardan bakabilir ve böylece sorunlarla başa çıkabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylardan etkilenebilir ve ani heyecanlar duyabilirsiniz. Sürprizler ve skandallar durum değiştirici olacak. Sonuçlanmak üzere olan bazı konularda beklemediğiniz karışıklıklar çıkabilir veya derinden etkileyici kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Çekici ve etkileyici tavırlarınız ile karşı cinsi etkileyeceksiniz. Bu arada etkileyici ve güçlü kişiler dikkatinizi çekecek fakat ilişkilerinizde tedbirli olmalısınız.

Koç burcunun bugün genel durumu

İşinizi değiştirmek için elinize büyük bir fırsat geçecek; yenilenme duygusu sizi cezbedecek ve herhangi bir fırsatın elinizden kaçmasına izin vermeyeceksiniz. Partnerinizin geleceğiniz konusundaki kötümser tavrıyla uğraşmanız gerekecek. O fikrini sabit tutacak ve bu da sizi üzecek.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Tavsiyelerinizi daha da değerli hale getirecek olan netliğinize dayanarak sorunları kavrayabilecek ve kavramları iyi bir şekilde özümseyebileceksiniz. Yıldızlar ikinci dekantta doğanlara aceleci harcamalardan kaçınmalarını öneriyor. Dolandırılabilir ve borca girebilirsiniz.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Akrep’teki Ay, duygusal alanda biraz daha tedirgin olabileceğinizi anlatıyor. Bugünlerde endişeler üzerinde fazla durmamalısınız.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

İnsanlara maddi-manevi yardım etmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizle temasınızı artıracaksınız. Duygularınızı göstermekten korkmamalısınız.