Koç

Koç burcu yorum arşivi

02 December 2021 Koç burcu yorumu

Bugün duygusal ve alıngan olabilirsiniz. Güne yoğun duygularla başlayacak ve günün ilerleyen saatlerinde kendinizi dayanılmaz hissedeceksiniz. Aslında derinden etkileyici kişilerin ve olayların etkisinde kalabilir ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Saygı duyduğunuz kişilerle ilgili duygularınız değişebilir. Ancak saygıda kusur etmeseniz iyi olacak. Bugün duygularınızı kendinize saklamak için gayret göstermelisiniz. Farklı çevreler ve değişik ortamlar ilginizi çekecek. Bu arada sizin alıştığınız ve bildiğiniz yöntemlerden daha farklı uygulamalar yapanlar ile karşılaşabilirsiniz. Yaşam tarzı ve hayata bakış açısı farklı kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Fakat duygularınızı denetlemeniz pek kolay değil...

Koç burcunun bugün genel durumu

Bu geçiş dönemiyle ilgili çok endişelenmeyin. Hayatın inişlerini ve çıkışlarını kabul etmeyi öğrenerek, tedbirli davranın. Bir girişimde bulunup, bir arkadaşınız kanalıyla tanıştığınız etkileyici bir kişiyle birlikte olacaksınız.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Kurnazca yatırımlar yapmanın tam zamanı. Hep hayalini kurduğunuz geleceğin temellerini atmanın zamanı geldi. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların saldırganlıklarını nüfuzlu birini sinirlendirebilecekleri için biraz frenlemelerini tavsiye ediyor. Diplomatik olun!

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Mücadele ettiğiniz konulardaki ani değişiklikler sizi zorlayabilir.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Değişkenliğiniz, sevdiğiniz insanı çileden çıkarabilir. Riskten ve düşünmeden atılacak adımlardan kaçınmalısınız.