Koç

Koç burcu yorum arşivi

03 December 2021 Koç burcu yorumu

Ani değişiklikler ve daha önce hesaplamadığınız durumlar ortaya çıkabilir ve ilişkilere bakış açınız değişebilir. Duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz ve sevgiye olan ihtiyacınız giderek artıyor. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz veya sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve siz de davranışlarınızı değiştirebilirsiniz. Bu arada istekleriniz ve keyif aldığınız şeyler de değişiyor olabilir. Çılgınlık ile özgürlük arasındaki ince çizgiyi ayırt etmek için gayret gösterin ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Dışarı çıkmak ve farklı ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek.

Koç burcunun bugün genel durumu

Bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir; haberin kaynağı kredi kurumu ya da sabırsız bir tedarikçi olabilir. Melankolik olmayın ve partnerinize karşı biraz küstah davranın. Bunu ona biraz daha soğuk davranarak yapabilirsiniz; bu onun ilgisini çekebilir.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Yıldızlar size gülümsüyor ve enerjinizi yeniliyor ancak elinizdeki kozları açığa vurmamanızı ve ihtiyatı elden bırakmadan hareket doğrunuzu uzatmanızı salık veriyor. Ekonomik açıdan, üçüncü dekantta doğanlar kendilerini soygun ya da para kaybı riskine karşı hazırlamak için sebatla çalışmalılar.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün gerçekleşen dolunay yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili konularda bazı kararlara işaret ediyor olabilir. Ancak kafanızı karıştıran durumlar da var.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

BUGÜN doğduysanız derin düşünen, iyi yürekli, cömert, tartışmacı bir insansınız. Bu sene, özel hayatınıza daha fazla özen göstermelisiniz.