Koç

Koç burcu yorum arşivi

09 August 2022 Koç burcu yorumu

Duygusal gerilim hissedebilirsiniz ve sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz. Kendinizi yenilemek ve içinde bulunduğunuz koşulları tamamen değiştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. İçinizden yükselen kuvvetli arzuları denetlemeniz pek kolay değil. En iyisi dışarı çıkmak veya evinizde yeni düzenlemeler yaparak rahatlayabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve onların yardımını isteyebilirsiniz. Bu arada yakınlarınızın size ihtiyacı olabilir ve onlara ilgi gösterirken rahatsız olduğunuz konulardan uzaklaşabilirsiniz. Bu arada ölüm, ölüm ötesi ve benzeri konular dikkatinizi çekecek.

Koç burcunun bugün genel durumu

İşinize yarar imkanlar elde edeceksiniz, fakat yıldızlar sizin yanınızda değil, bu yüzden tembelliğiniz ve ilgisizliğiniz yüzünden bu fırsatları kaçırabilirsiniz. Partneriniz sizi kışkırttığında sakinliğinizi korumalısınız. Mesafeli ve ilgisiz davranarak, onun soğukluğunu karşılık vermeye çalışın.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün bazı beklenmedik harcamalar olabilir. Paranızı kurnazca idare edin. Tahminlerde muhtemel bir sözleşme feshi de görünüyor. İş açısından yükseleni Terazi burcu olanlar gerekli niteliklere sahip olmayan bir çalışana verilmiş bir görev yüzünden bir anlaşmazlığa girebilirler. Yıldızlar sağduyu olmanızı tavsiye ediyor.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün iş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çabalamanız mümkün. Yeni işlere başlamak için elinizdeki işlerinizi toparlamanız sizin için yararlı olacaktır. Üstlerinizle ilişkiniz gün içinde önem kazanabilir. Girişken ve çalışkan tavrınızla birçok işin üstesinden gelebileceksiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla ilgili konularda gözden geçirmeniz gereken konulara odaklanabilirsiniz. Bugün çözümler direkt karşınıza gelebilir siz yeter ki farketmeye açık olun ve anlayışı elden bırakmayın.