Koç

Koç burcu yorum arşivi

14 March 2023 Koç burcu yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Çevresel faktörlerin çalışmalarınız üzerinde belirlenemez etkiler yapabileceği söylenebilir. Ay, arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınızda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girebilirsiniz. Bugün çevreyle iletişiminiz çok güçlü olabilir ve gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik akisliklerin sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor.

Aşk:

Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Partnerinizin sevgisiyle ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Onunla iletişiminizi güçlendirin. Yeni ortamlar ve paylaşımlar ilişkinize taze bir soluk getirebilir.

İş:

Burcunuzda bulunan gezegenler yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğinize dikkat çekiyor. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebileceğiniz söylenebilir.

Para:

Gezegen birikimi sizi ev ve aileyle ilgili konularda etkilemeye devam ediyor. Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Günün ilk yarısında hareket ve heves ön planda olmakla birlikte öğleden sonra saatlerinde parasal konularda daha akılcı davranmamız gerekmekte.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Hangi konularda ilerlemek, hangi alanda genişlemek veya girişimlerde bulunmak istiyorsanız, üzerinde durulmadığı takdirde büyüyebilecek problemleri görmezden gelmeyip, şimdi çözmeniz ve planlarınızı buna göre tekrar yapılandırmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yabancılarla ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı bakış açınızda daha esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar söz konusu. Bugün uğraşacağınız işlerde dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için çok çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olabilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda; fikir yürütmeniz mutlak şekilde gerekiyormuş gibi, kendiniz koşullandırmayın. Öylesine yaptığınız konuşmalar daha sonra spekülasyon konusu oluyor.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sıkıntılı ruh halinize fayda sağlayacak konuşmaların olduğu ortamlarda, size yol göstermeye çalışan tecrübe sahibi kişilere kendinizi kapatmayın. Yollar, yöntemler farklı olsa bile niyetler aynı. Duyduğunuzdan dersler çıkarın.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır