Koç

Koç burcu yorum arşivi

15 March 2023 Koç burcu yorumu

Nedenini belirleyemediğiniz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı dürtülerinizin sizi yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizde dikkatli karar vermelisiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizin büyük hız kazandığı görülüyor. Kısa yolculuklar, eğitim konuları ve akrabalarınızla olan ilişkileriniz yoğunlaşırken çıkabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmanızda yarar var. Zaman zaman sabırsızlık eğilimi gösterseniz de, topraktaki yoğunlaşma temkinli davranma isteğinizi güçlendirecektir.

Aşk:

Yakın ilişkiler ve evlilik açısından yoğun bir gün olabilir. Alabileceğiniz önerileri yakından incelemeniz gerekmekte. Kararlarınızı siz belirlemeye çalışmalısınız. Sürprizlere hazır olmalısınız.

İş:

İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme geliyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarından hoşlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar günü. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi güçlü hissederek işinizden zevk alabilirsiniz. Bununla birlikte abartılardan kaçının.

Para:

Ay ın burcunuza yaptığı gerilimli açı, bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi olmayan planlar hayal kırıklığı getirebilir. Bu arada duygusal reaksiyonlarınızda da aşırılıklar mümkün.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var. Sakinliğinizi korumakta zorlanabileceğiniz veya tartışmalı ya da gergin ortamların içerisine çekilebileceğiniz bir hafta sonu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün sizi harekete geçiren çok şey var ancak üzerinizde yük de hissedebilirsiniz. Duygusal beklentilerinizde gerçekçi olun.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Venüs, Mars, Uranüs burcunuzda ilerliyor ve ilişkilerinizde zihinsel aktiviteye çok önem veriyorsunuz. Bugün partnerinizin sizden daha pratik davranması aranızda rekabet duyguları yaratabilir. Fikir tartışmalarına girmek istemiyorsanız, onu yargılamadan önce dinlemelisiniz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Herkesin adına düşünüp karar verme eğilimindesiniz bugün. Bundan hoşlananlar da olabilir. Ancak insanların bir kısmı da fazla müdahaleci bulabilir bu yaklaşımınızı. Önce karşınızdakinin sizden beklentisine bir bakın.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır