Koç

Koç burcu yorum arşivi

16 March 2023 Koç burcu yorumu

Bugün yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Komşu ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Önemli ticari gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün sevdikleriniz, akrabalarınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Kendinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.

Aşk:

Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gün. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.

İş:

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor.

Para:

Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gibi alım ve satımla ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişten kalan bazı maddi sorunlar, tekrar gündeme gelerek huzursuzluğa neden olması mümkün.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden ötürü kararsızlık çekebileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara özellikle dikkat etmelisiniz. Unutkanlıklar zarar verici olabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir. İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler. Şimdilik kimsenin işine karışmamakta ve sonuçlar ortaya çıktıktan sonra müdahale etmekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yaşadığınız olaylar nedeniyle güvende hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Sabah saatlerinde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı daha fazla hoşgörülü olmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla kontrol altına almış hissedebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor.. Önünüze sunulan seçenekleri doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Değişik alanlarda tercihlerinizi kullanabilirsiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında işinizde ve patron konumundaki kişilerle aranızda ufak tefek gerginlikler olursa sonradan aleyhinizde kullanılabilecek cümleler sarf etmeyin. Günün devamında sizi rahatlatacak dostlarınız devrede olacak.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır