Koç

Koç burcu yorum arşivi

17 March 2023 Koç burcu yorumu

Genel anlamda kendinizi olumlu etkiler altında hissedeceğiniz ve bir çok yeni iletişime girebileceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizle bağlarınız ve iletişimlerinizde bir canlanma olacaktır. Kısa süreli planlar yapabilirsiniz yada planlarınızı uygulamaya geçebilirsiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz. Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız.

Aşk:

Aşk yaşamınızda kalbinizden çok mantığınızın etkisi altında kalacağınız bir gündesiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebileceksiniz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle fikir paylaşımları içine girebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Değişik faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş:

İş yaşamınızda genel anlamda verimli etkiler altında olacağınız ve bir çok yeni diyaloglara girebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda olumlu adımlar atma şansınız olacaktır.

Para:

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Özellikle zihninizi iyi kullanmanız ve yeni fikirler üretmeniz maddi açıdan size çeşitli kazançlar getirici nitelikte olacaktır. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Para durumunuza ilişkin yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya maddi başlıklı işleri ilgilendiren konularda yoğunluk veya stres yaşanabilir. Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay?ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde yoğunluğunuzdan kaynaklı aşırı tepkiler verme eğiliminde olabilirsiniz. Konuşma ve yazışmaların aktif olduğu bir gündesiniz. Öğle saatlerinde kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. Özgürlük isteği içinde olacağınız zamanlar var. İlişkileriniz daha sakin ilerliyor.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve anlamlı konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınız bir gün sizi bekliyor. Güven duygunuz gelişiyor.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sosyal ortamların cazibesi büyük olacak bugün. Ancak bundan fayda görmeniz de mümkün. Sadece hoş vakit geçirmek için bir araya geldiğiniz insanların sürpriz faydaları dokunabilir. Arkadaştan fayda var diyor günün enerjisi.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır