Koç

Koç burcu yorum arşivi

18 March 2023 Koç burcu yorumu

Ümit verici bile olsa bu dönemde bazı teşebbüşleriniz sonuçsuz kalmaya mahkumdur. Ya da en azından, istediğiniz kadınla birlikte olabilseniz de onun zannettiğiniz gibi olmadığını anlayıp, pişmanlık duyabilirsiniz. Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkileriniz olumludur fakat kadınlarla olan sosyal ilişkileriniz biraz sakat sayılabilir. Ya da diğer kadınların sebep olabilecekleri anlaşmazlıklar ve düşmanlıklar ortaya çıkabilir.

Aşk:

Yay burcuna geçen Ay size daha büyük bir özgürlük, yeni deneyimlere açık olma ve heves getirmekte. İletişim ve yabancı kişilerle temas gündemde olabilir. sevgi konularında beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor

İş:

Organizasyon konusunda güçlük çekebileceğiniz bugün, iş yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda etkileyici kimselerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Para:

Kişisel gelirinizi arttırmak için başkalarının fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Alabileceğiniz haberler, yeni kaynaklar sağlayabilir. İlişkileriniz yardımıyla yeni yatırımlar yapabilir ya da en azından ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Borçlarınız varsa rahat koşullar sağlayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal bakımdan karmaşık hissedebilirsiniz. Anlaşılma isteğinizin yoğun olması, diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aklınızı toplamanızın güç olabileceği, çok yüksek hayaller peşine düşebileceğiniz bir gün. Günlük işlerinize yoğunlaşmayı unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınız gündeminizi oluşturabilir. Gelir ve gider dengenizi oturtmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle güvenip, yeni işlere atılmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatsız hissedeceğiniz zamanlar olabilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Bugün ikilem yaşayabilirsiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bu içinde bulunduğumuz günler, sizin için icraata geçmekten ziyade düşünüp planlamak, gereken noktalarda kendi kendinize sorgulamalar yapmak ve gerçek anlamda ne istediğinize karar vermek yönünden çok faydalı olacak.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır