Koç

Koç burcu yorum arşivi

20 March 2023 Koç burcu yorumu

Aldığınız gerilimli açı bugün, aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Paylaşımla ilgili konular gündemde olabilir, kendinizin olduğu kadar başkalarının sorunlarıyla da da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uzaklarla olan iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız.

Aşk:

Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Sevdiğinizle eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Romantik açıdan güzel gelişmeler olduğu söylenebilir.

İş:

Bugün işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.

Para:

Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. İhtiyaclarınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Rahat denilemeyecek ve duygusal açıdan oldukça dalgalanmalara açık bir gündesiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/_ 1 ay) İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle özellikle gizli kapaklı işlerden, gizli ilişki, iş birliği veya girişimlerden uzak durmakta fayda var. Zira, gizli kalması zor olabilir veya toplum önünde zor durumda kalmanıza neden olabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili çalışmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi daha bağımsız hissedebilir ve yeni işler için koştura cesareti bulabilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kişisel ilişkilerinizde kısır döngüler yaşamak istemiyorsunuz. Partnerinizin farklı düşünceler içinde olması, sizin enerjinizi kısıtlayabilir. Onun iyi niyetli savunmaları karşısında, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bugün, dış görünüşünüzle ilgili değişimler söz konusu olacaktır.. Sosyal yaşantınızdagerilimlerden uzak kalmalısınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır