Koç

Koç burcu yorum arşivi

24 March 2023 Koç burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, yakınlarınızla ilişkilerinizi rahatlatabilir. Bugün ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, yakın ilişkilerinize karşı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.

Aşk:

Aşk yaşamınızda rahat bir günde bulunduğunuzu ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz söylenebilir. İkili ilişkinizde, iletişimle ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Aşkta yaşamınızda gelişmeler bekleniyor.

İş:

Yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz konulardan zevk alabilirsiniz. Mesleki konularda yoğunluk ve hareket ihtiyacı göze çarpıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını yeni işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, bu konularda çalışabilirsiniz.

Para:

Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayabileceğiniz bir gün. Dikkatinizi evle ilgili konulara yöneltme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalarınızda ani kararlarla hareket edebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Biraz nefes arası! Son günlerin yorucu, şaşırtıcı veya gergin ortamlarının ardından ayak ayak üstüne atıp, olayların geneli ve uzun vadeli görünümü üzerine düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklik yapmamanızda fayda var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Sanatsal aktivitelerle uğraşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Öğleden sonra işleriniz hareketlenmeye başlayacaktır. Eğitimler yoğunlaşabilir. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sosyal ilişkilerinizde yaratıcı ve yapıcı tavırlarınızla ilgi odağı olmanıza rağmen, sizin her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay bir şey değil. Bugün Mars sayesinde, kaçırdığınız fırsatların karşınıza çıkmasıyla aklınız karışabilir. Olumsuzlukların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyecek kadar mantıklı davranacaksınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün doğru insanlarla doğru konularda irtibat sağlayıp aradığınız bilgilere, beklediğiniz haberlere hızlıca ulaşma şansınız var. Özellikle günün ilerleyen saatlerinin trafiği bu açıdan oldukça yoğun biçimde geçecek.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır