Koç

Koç burcu yorum arşivi

25 March 2023 Koç burcu yorumu

Yaşantınızda aktif olmak ve göz önünde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Sezgilerinzin yüksek oluşu, başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir. Yabancı ortamlarla iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor.

Aşk:

Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

İş:

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede, iş amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Para:

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. Ticari ilişkilerinizden kazançlı çıkmanız mümkün.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Görüşlerinize karşı çıkanlarla yapacağınız tartışmalarda huzursuz olabilirsiniz. Eğer dikkatli davranırsanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gereken bir gündesiniz. Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün zihinsel olarak çok yoğun bir gündesiniz. İşe ait önemli konular gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmalar günün büyük bir kısmını kapsayabilir. Yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Zekanızı kullanacağınız işlerde dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra kendinizi daha dışa dönük hissedebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sosyal ilişkilerinizde yaratıcı ve yapıcı tavırlarınızla ilgi odağı olmanıza rağmen, sizin her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamanız kolay bir şey değil. Bugün Mars sayesinde, kaçırdığınız fırsatların karşınıza çıkmasıyla aklınız karışabilir. Olumsuzlukların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyecek kadar mantıklı davranacaksınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kendinizi hiç ilginiz olmayan bir konuda bir sorumluluğun altına sokabilirsiniz bugünlerde. Yeni olanın heyecanı ile çıkılan yol ya da kendinizi geliştirmek adına alınan bir takım riskler sizin için çok faydalı olacak.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır