Koç

Koç burcu yorum arşivi

27 March 2023 Koç burcu yorumu

Fiziksel bakımdan formda oluşunuz, kendinize olan güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimci yapınızı ön plana çıkartmalısınız.

Aşk:

İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir.

İş:

Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. İş yerindeki yoğun çalışmanın sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapması muhtemel.

Para:

Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün. Değişikliklere gidebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İleriye dönük düşünebilmelisiniz. Şu anki şartlar elverişli olsa bile önümüzdeki günlerde belirsizlik yaşayabilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ölçülü sözler vermemeniz durumunda, bugünü veya tüm hafta sonunu yapmış olduğunuz bu hareketten pişmanlık duyarak geçirebilirsiniz. Altından kalkamayacağınız sözler söyleme ya da verme ihtimaliniz yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. Akşam saatlerine doğru arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konuların üstesinden gelebilmek için, bazı planlara ihtiyacınız var. Harcamalarınıza belli bir disiplin getirmeli ve karşınıza çıkan ani fırsatlardan faydalanmalısınız. Dışa dönük ve paylaşımcı yapınızı biraz daha dengelemeli, sezgilerinizden yola çıkarak, bazı önlemler almalısınız. Bugün duygu yoğunluğunuza dur diyemiyorsunuz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün aileden biri sizin için önemli sayılabilecek bir mevzuda kafanızı karıştıracak. Öncelikleriniz arasında olmayan duygusal bir mesele öne sürülerek fikrinizi değiştirmek isteyebilirler. Duygusal hareket etmemeye çalışın.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır