Koç

Koç burcu yorum arşivi

28 March 2023 Koç burcu yorumu

Bugün manevi açıdan kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz. İnsanları seviyorsunuz ve onlarla her zaman iyi dialog içerisinde olmak hoşunuza gidiyor. Ancak parasal konularda çok iradeli olduğunuz söylenemez. Aşk hayatınızda ilginç gelişmeler var. Aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin Aşk Yaşamı : Bugün bir rastlantı sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

İş:

Bugün iş hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi bir iş çevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Para:

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir. Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sevdikleriniz ve hassasiyet gösterdiklerinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün ailevi konulara ve eve yönelik bir vurgu söz konusu.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün bir çok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Çevrenizde sizi onaylamalarınıbeklemeniz istiyor ve bu konuda gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün aileden biri sizin için önemli sayılabilecek bir mevzuda kafanızı karıştıracak. Öncelikleriniz arasında olmayan duygusal bir mesele öne sürülerek fikrinizi değiştirmek isteyebilirler. Duygusal hareket etmemeye çalışın.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır