Koç

Koç burcu yorum arşivi

01 April 2023 Koç burcu yorumu

Yeni konulara duyduğunuz ilgi sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. Kendinize güveninizin ve iyimserliğinizin yüksek olabileceği bir gün. Girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebilirsiniz.

Aşk:

Bugün aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün. Ay bir yandan duygularınızı yüzeye daha çok çıkarıyor, bir yandan da önlemci olmanızı öğütlüyor. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir.

İş:

Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel çalışmalar sizin açınızdan çok daha verimli olacak.

Para:

Masraflarınızı arttırabileceğiniz bu dönemde ayaklarınız yere sağlam basmanızda fayda var. Yinede parasal kaynaklarınızın arttığı söylenebilir. Hukuksal kazanımlar söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İkili ilişkilerinizde, özellikle içine parasal konuları da alıyorsa bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Alışılmadık gelişmeler, yeni yapılan değişikliklere ek, yepyeni değişiklikler veya tuhaf durumlar söz konusu olabilir (işe yakın olduğunuz için arabanızı sattıysanız, 12km. uzaklıktaki yeni görev hiç hoşunuza gitmeyecektir!). Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlmlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Hayatınız için planlamalar yapmak size iyi hissettirebilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay'ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde. Diş problemleriniz olacak..

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün kendinize olan güveninizi kimsenin sarsmasına izin vermeyin. İradi tarafınız oldukça kuvvetli. Bu nedenle de bir karar almak ya da uygulamaya geçmek konusunda bir başkasının sizi teşvik etmesine ihtiyacınız yok.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır