Koç

Koç burcu yorum arşivi

28 May 2023 Koç burcu yorumu

Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi gösterebilirsiniz. Aslında yakınlarınız ve arkadaşlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede onlara gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde ortaya çıkan yepyeni gelişmeler size olaylara daha değişik bir gözle bakmanız için olanaklar tanımakta.

Aşk:

Ay ın verdiği güvenle sevgi ilişkinize aşırı duyarlı yaklaşabileceğiniz görülüyor. Bugün ilişinizde paylaşımlarınız artarken, arzu ettiğiniz seyahatlere çıkma fırsatları bulabilirsiniz.

İş:

Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla ortaklaşa çalışmalar yürütebilirsiniz. Aşırı sorumluluk almaya meyilli oluşunuz sağlığınızı zorlayabilir.

Para:

Bugün maddi konular sizin için ön plana gelebilir. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir, enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. İşbirliği ve ortaklıklar sizin için kârlı olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sebebini kestiremediğiniz olaylar ya da dışsal etkiler harekete geçmenize engel olabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İkili ilişkilerinizde, sağlığınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sizi rahatlatacağını veya en azından kafanızı dağitacağını düşündüğünüz işlere onay vermeden önce, tüm gerçeklerin farkında olup olmadığınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir. Bağlayıcı sözler vermeden önce birkaç gün beklemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında bir türlü kafamızı toplayamadığımız, dalgınlık, isteksizlik, kararsızlık, uykusuzluk, unutkanlık, yanılma, yanıltılma türünde sorunlarla ve sıklıkla ??Kafan nerede??? sorusuyla geçebilecek bir haftanın içerisindeyiz. Ancak, bugün için yaratıcılığımız yüksek, hayal dünyamız renkli. Spritüel, felsefik ve mistik konulara açığız. Yani bugün, kısmen de olsa daha akışkan diyebilirim Niobe?ce. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bugün akıcı koşullar söz konusu. Yeni işlere temel atmak isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konulara ayıracak zaman bulabileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte programlar yapabilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eski olayları yeniden gündeme getirmeyin. Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Üstelik bir sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınız sıkabilir. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayları geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır