Koç

Koç burcu yorum arşivi

30 May 2023 Koç burcu yorumu

Ay ın sert açısı ikili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve maddi konular rahat ilerlerken gelişmelerden keyif duyabilirsiniz.

Aşk:

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizi fazlasıyla sorgulayabilir, olumsuz yargılara vararak yanlış kararlar alabilirsiniz.

İş:

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Para:

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Gün içinde yapacağınız çalışmalar, özellikle öğleden önce saatlerinde size daha zor gelebilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda meydana gelen karışıklıklar ya da yanlış anlaşılmalar size sıkıntı verebilir. Bu karmaşanın kendiliğinden çözülmesini umabilirsiniz. Ancak, müdahalenin mi yoksa akışa bırakmanın mı daha verimli çözüm getireceği tartışma konusu olacağa benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta boyu hissedilen kafayı toplayamama, halsizlik, kararsızlık veya kafa karışıklığı hali hafta sonuna(özellikle Pazar günü) yayılabilir. Bazı konularda birbirimizden tamamen farklı şeylerden bahsetmemize rağmen aynı şeyden bahsediyoruz hissine kapılabiliriz. Hayatımızda bu hafta yer alacak konular her neyse, tamamen kavramak, gerçeklere ulaşmak veya doğru şekilde değerlendirmek için üç gün beklememizde fayda var. Üç gün sonra gerçekler ortaya çıkacaktır ya da karışıklıklar giderilecektir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısında biraz daha sabırlı olmaya bakın. Bugünlerde yakın ilişkiler ve ailevi işler stres getirebilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün sosyal yaşamınızda oldukça romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle, sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Hatta eski bir projeyi canlandırma sohbetleri yapabilirsiniz. Düşünce mekanizmanız daha da, hız kazanabilir.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır