Koç

Koç burcu yorum arşivi

05 May 2024 Koç burcu yorumu

Ailevi konularda aşırı hassas davranabilir, akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz kırgınlıklar yaşayabileceğinizi düşünerek kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Kültürel, psikolojik ve felsefi konularla ilgilenebileceğiniz ve hayata geniş bir yaklaşım içinde olabileceğiniz bir gün. Uzak yerlerle ticari bağlantılarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Aşk:

Aşk hayatınızda olgun ve ağırbaşlı davranma eğilimindesiniz. Aşk konusunda hevesli bir tutum içinde bulunmanız aradığınız heyecanı bulmanıza yardım edebilir. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması, sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor.

İş:

İş ilişkilerinizde aktif olmak isteyeceğiniz ve iletişime ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Detay gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Bugün iş çevrenizde birçok olumlu bağlantı kurmanız mümkün.

Para:

Maddi konuda şanslı olabileceğiniz bugün, masraf yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Yatırımlarınızdan beklenmedik kâr elde etmek şevkinizi arttırabilir fakat risk almaktan kaçınmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir. Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her şeyin en fazlasını isteyebileceğimiz, egomuzun ve beklentilerimizin oldukça yüksek olabileceği, abartılara veya aşırılıklara açık bir gündeyiz. Maksadını aşan sözler, abartılı kıyafetler, aşırı yeme içme, hız yapma, fazla alışveriş ya da aşırı harcamalar bugün meydana gelen Güneş Jüpiter karesinin etkileri arasındadır. Beş gün için, kibirli davranışlardan ve özgüven fazlasının yaratabileceği çevreyi kırabilecek tavırlardan kaçınmakta fayda vardır. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklı para durumları sizi yorabilir. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahatlayacaktır. Yeni ufuklara açılmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün özellikle maddi konularda gerginleştiren etkiler söz konusu. Daha fazlasına ihtiyaç duymanıza rağmen gereken kadar destek gelmeyebilir. Ancak bunun yanında borç isteyen kişilere karşı sınırlar koymakta zorlanabilirsiniz.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır