Koç

Koç burcu yorum arşivi

07 May 2024 Koç burcu yorumu

Üzerinizde otorite sahibi olan kişilerle zıtlaşmaya açıksınız. Zekisiniz, karşınızdakilerin geç algılamaları sizi kızdırıyor. Ama öfkenizi bugün ki gibi gösterirseniz, istenmeyen kişi olursunuz. Talih oyunlarında şansınız yok. Zaten sizde bu oyunlara düşkün değilsiniz, ancak çevrenizdekilerle beraber eğlenmek için oynuyorsunuz.

Aşk:

Duygularınızın harekete geçtiği bir gündesiniz. İsteklerinizi ortaya koyarken gergin ve sıkıntılı bir tutum içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile kaçamak buluşmaların keyfini yaşayabilirsiniz.

İş:

İş hayatınızı riske atıyorsunuz. İkili ilişkilerde de fazla açık değilsiniz. Karşınızdaki sizden kesin yanıt bekliyor. Çoğu zaman tutarsız ya da yetersiz bilgiler vererek iş ilişkilerinizde hatalı davranışlar sergiliyorsunuz.

Para:

Parasal konularda yeni ve farklı beklentiler içinde olacaksınız. Bu beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Hediye almayı çok seviyorsunuz. Bugün yine sevdiklerinize hediyeler alarak masraf yapacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kızdığınız zaman yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilolarla sorunlarınız olabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda performans göstermenin, harekete geçmenin ya da ilerlemenin normal koşullarda mümkün olmadığını düşünseniz bile, bu durum sizi durduramayacağı benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İlişkilerinizde çift taraflı durumlar yaşayabilirsiniz. Kararsızlık içinde yeni ufuklara açılma isteği içine girebilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla anlama ve öğrenme isteği içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla sosyalleşebilirsiniz. Gün içinde bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşacağınız zamanlar var.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yapmayı planladığımız işlerinizde daha temkinli ve ayrıntıcı davranacağınız bir gün. Atılımlarınızı yapmadan önce düşünmeli ve olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmelisiniz. Bugün, kişisel çabalarınızın karşılıksı kalmayacağını bilmeli, ve çalışma sisteminizde karşılaşacağınız zorlukları yenmelisiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün tanıtım amaçlı olarak size sunulan bir ürün sizi görüntüsü ve sunuluş biçimi ile cezbedebilir. Ancak bugün bakış açınız çok fazla şekilsel olacak. Yani objektif kararlar verebilecek durumda değilsiniz. Zaman isteyin.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır